Χριστίνα Κατσαρού
Assistant Project Manager

Είναι εκπαιδεύτρια και Customer Relations Manager με πολυετή εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων, στην Εκπαίδευση Προσωπικού και στη Διοίκηση. Ενώ από το 2021 έως και το 2023 διετέλεσε Υπεύθυνη Διαχείρισης και Επιδοτούμενων και Αυτοχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Ενηλίκων καθώς και στην παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης Ανέργων σε θέματα προετοιμασίας για την αγορά εργασίας σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Το 2023 εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της IDEAtraining ως Assistant Project Management όπου ασχολείται με τον κύκλο ανάπτυξης έργων κατάρτισης Εθνικής εμβέλειας ειδικότερα σε προγράμματα κατάρτισης Εργαζομένων και Ανέργων. Συντονίζει τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, ελέγχου των δικαιολογητικών και της διεξαγωγής των προγραμμάτων.
Με προπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ με μετεκπαίδευση στην Κοινωνική Ανθρωπολογία και Μουσειολογία όπου εργάστηκε ως Υπεύθυνη ιστορικού αρχείου στο Μουσείο Εκμαγείων της Φιλοσοφικής Σχολής. Από το 2003 έως και το 2013 εργάστηκε ως Υπεύθυνη Διαχείρισης διερευνητικών προγραμμάτων ΠΑΒΕΤ επιδοτούμενα από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας στην κατασκευαστική εταιρεία ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε. Μιλάει Αγγλικά (επίπεδο C2), Ιταλικά (επίπεδο C1) καθώς και Γερμανικά (επίπεδο αρχαρίων).

Email c.katsarou@ideatraining.gr
Τηλέφωνο: 2310546816